Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Handvormstenen

 

Bekijk het assortiment


Creëer een prachtige uitstraling

 

Onze handvormstenen worden geproduceerd op ons bedrijf "De Vlijt" te Winterswijk en sinds medio 2006 op ons bedrijf "De Volharding" te Zeddam. Onze handvormstenen zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren geel, grijs, oranje, paars, rood, wit en zwart. Bekijk het assortiment voor een compleet overzicht van de mogelijkheden met handvormstenen.

 

Technische informatie

 

Al onze producten worden geleverd onder KOMO volgens BRL 1007 en voldoen aan de CE Normering. (KOMO Vlijt - KOMO Volharding) Technische specificaties van onze handvormstenen vindt u bij de CE/DoP.

 

Cradle-to-Cradle

 

Sinds december 2010 heeft Daas Baksteen het Cradle-to-Cradle certificaat van de Environmental Protection and Encouragement Agency (EPEA) gekregen. Daas Baksteen is de eerste producent van Keramische gevelmaterialen die dit certificaat aan haar producten mag toevoegen voor zowel de handvormstenen van de Vlijt als voor de handvormstenen en wasserstrichstenen van de Volharding.

 

de laatste trends

 

Kies de gewenste steen voor meer informatie en beeldmateriaal. Naast het standaardassortiment leiden nieuwe trends in architectuur regelmatig tot de introductie van nieuwe sorteringen. Door continue het oor te luister te leggen in de markt worden de gesignaleerde behoeftes vertaald in nieuwe assortimenten in structuur, formaat en kleur.

HYDROFOBEREN VAN GEVELSTEEN.

 

Sinds de tachtiger jaren hydrofoberen wij de gevelstenen van onze steenfabriek "De Vlijt", en op basis van de positieve praktijkervaringen doen we dit ook met de producten van onze nieuwe steenfabriek "De Volharding". Deze behandeling, op de dubbele kop en strek van de stenen, zorgen ervoor dat de stenen waterkerend worden maar toch hun normale dampdoorlatendheid behouden. Door deze behandeling wordt het vochttransport binnen de baksteen aanzienlijk verlaagd waarmee de vrije componenten binnen de metsel- en voegmortel met rust worden gelaten waarna een natuurlijke carbonatatie kan plaats vinden. Hierdoor ontstaan frisse uitslagarme gevels. Tevens biedt het de mogelijkheid om bouwvuil op de gevels, ontstaan tijdens het bouwproces, makkelijk te verwijderen.

Dit betekent echter niet dat de normale beschermende maatregelen van vers metselwerk achterwege kunnen blijven. Bij overmatige waterbelasting kan er altijd nog uitslag optreden.

 

Wij hydrofoberen onze steen eveneens omdat wij op de Duitse markt reeds lange tijd met concurrenten worden geconfronteerd die hun stenen hydrofoberen.

In Duitsland wordt siliconisering onder het motto "Schutz für Schmutz" als een zeer positief verkoopargument ervaren. Wij verkopen ook daar onze stenen in het hogere segment van de  markt en kunnen dit uitsluitend als wij ook gehydrofobeerde stenen aanbieden.

Door de hydrofobering van de metselbaksteen behoudt de steen langer haar oorspronkelijke kleur.

 

Het hydrofoberen van de steen gebeurt in de fabriek. Direct na het verlaten van de oven worden de kurkdroge stenen beneveld op vier zijden met een dampdoorlatend siliconemiddel.

 

Uitzondering hierop zijn de Yellowstone Herbruik.

 

Voor meer informatie zie Daas D-coat.

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief