Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

LF 48 cm

 


Stootvoegloos Langformaat

 

Daas Baksteen produceert op haar strengpersfabriek De Nijverheid een stootvoegloos langformaat. In de esthetische gedachte om meer horizontale belijningen in een gevel te benadrukken, zijn gevelstenen met een langere lengte een goede optie. Echter moeten deze toepassingen budgettair nogal eens wijken daar de materiaalprijs en verwerking aanzienlijk hoger uitkomen dan een traditioneel waalformaat. 

 

LF losse steenDoor een speciaal profiel aan één zijde van de steen te produceren wordt het mogelijk gemaakt twee stenen stootvoegloos tegen elkaar te leggen waardoor een minimale stootvoeg ontstaat. Optisch wordt hiermee een steen van 48 cm verkregen in een hoogte naar keuze van 4 of 5 cm en die daarmee kan concurreren met traditioneel metselwerk. 

Met wat extra zorg bij de verwerking en een gebalanceerde kleurkeuze van de voeg ontstaat een prachtig lengte-effect in de gevel. 

 

 

LF Lippstadt

 

Het eerste project in deze toepassing met 10.000 m2 stootvoegloos langformaat is gerealiseerd in Lippstadt in Duitsland. 

Al vóór de oplevering leverde dit project de meest onverwachte positieve reacties op, die zeker zullen zorgdragen voor vervolg projecten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birchridge met Birchwood Ebonywood London fuss met Royston

 

 Putty fuss gesinterd met Ebonywood Sussex fuss met Sussex

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief