Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Spaarformaat 50mm

 

Bekijk ons assortiment


SPAARFORMAAT

 

Nederland begint langzamerhand te wennen aan smalle baksteen gevels. Esthetisch is er geen verschil met de traditionele waalformaten, echter in toepassing, productie en logistiek biedt deze ontwikkeling veel meer mogelijkheden. Met name zitten de voordelen in het vervangen van het buitenblad door een smalle baksteen waardoor meer ruimte wordt gecreëerd voor het aanbrengen van een zwaarder isolatiepakket. Op deze manier kan, voor het deel buitengevel. invulling worden gegeven aan het gewenste energielabel. De duurzaamheidsaspecten van een smaller buitenblad worden echter ook zeer gewaardeerd in nieuwbouw toepassingen. Tot op heden was de smalste gevelsteen in de markt 65 mm. 

Door samenwerking met mortelindustrie en producent van metselgereedschap kunnen wij u een muurdikte bieden van slechts 50 mm. Voorwaarde is wel dat gevels worden gelijmd met een voegbreedte van 5 mm. 

 

Door gebruik te maken van de flexibele lijmspuit van de firma Gemack wordt niet alleen een hoge productie gerealiseerd maar is het lijmbed exact gedoseerd zodat er geen metselbaarden in de spouw ontstaan en de stenen aan de voorzijde nauwelijks afwerking behoeven. De lijmmortel wordt optimaal verdeeld waardoor de maximale hechting en stijfheid van de gevel ontstaat. 

 

In de verwerking klinken ook veel positieve geluiden. De smalle steen ligt voor de metselaar fijn in de hand, is licht, makkelijk te kappen en heeft aanzienlijk minder gewicht op de steiger. Tevens een positieve eigenschap in de logistiek, vrachtwagens nemen twee maal zoveel vierkante meters geveloppervlak mee t.o.v. een traditionele waalformaat.

 

Borculo voor renovatie met 50 mm steen    Borculo na renovatie met 50 mm steen   

 

In Borculo is voor renovatie de Niagara Falls in combinatie met de Hadsund en Witby toegepast.

 

Voor de verwerking zie verwerkingsvoorschrift spaarformaat

 

zie brochure Spaarformaat

 

 

 

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief