Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Steenstrips

 

Bekijk ons assortiment


Weinig onderhoud en een mooie uitstraling

 

Steenstrips zijn onderhoudsvriendelijk en voorzien gebouwen van een mooie uitstraling. Steenstrips van baksteen beleven op dit moment een ware hype en laten de levertijden oplopen. De meest gewaardeerde steenstrips zijn die, die niet te onderscheiden zijn van traditionele gevels. Deze steenstrips worden gezaagd uit standaard bakstenen in alle denkbare tinten, verschijningsvormen en formaten.

 

Vele metselverbanden

 

Het toepassen van steenstrips maakt vele metselverbanden mogelijk die in traditioneel metselwerk onbetaalbaar zijn geworden. Voorbeelden hiervan zijn staandverband en elleboogverband; deze zijn in steenstrips eenvoudig uitvoerbaar.

 

Goede isolatiewaarde

 

De huidige eisen ten aanzien van verhoogde isolatiewaarde (Rc waarde) vragen naar passende bouwconcepten. Termen als EPC 0,4, energieneutraal tot energiepositief gaan niet in alle gevallen meer samen met buitengevels, uitgevoerd in een traditionele spouwmuur. Wat van belang blijft is de uitstraling, het weinige onderhoud en de natuurlijke veroudering van de baksteen.

 

Aangepaste bevestigingsmiddelen

 

Ook nemen de leveranciers en fabrikanten van bevestigingsmiddelen hun verantwoording in deze nieuwe markt. Zo zijn er diverse bevestiging methodieken voor isolatieplaten die de koudebruggen mijden. Tevens zijn er oplossingen voor bevestigingen van bijvoorbeeld screens, zonneschermen en knikarm- of uitvalschermen. Zelfs aan de steeds meer verdwijnende schotelantennes is gedacht.

 

Toepassing

 

De steenstrips worden toegepast op Isolatiesystemen en cementgebonden vezelplaten waarop de steenstrips worden gelijmd en vervolgens gevoegd. Het verlijmen van de steenstrips op deze achtergronden gebeurt volgens het Butter en Float systeem. Dit betekent dat na het stofvrij maken van de steenstrip zowel achtergrond als steenstrip moeten worden voorgelijmd. Gemiddeld zijn de steenstrips circa 22 mm dik. Dit zorgt voor een enorme gewichtsbesparing in combinatie met de verwerking op isolatiesystemen zoals bijvoorbeeld het Daas ID Wall systeem. In combinatie met HSB elementen worden met steenstrips ook gevel dichtende elementen voor prefab woningen geproduceerd. In dit geval een baksteen uitstraling pur sang.

 

De mogelijkheden

 

Veel gevelstenen zijn geschikt om twee strips uit te zagen, wat over het algemeen de steenstrips concurrerend maakt met een traditionele gevel. Bij hoeken en neggen wordt veelal een hoekstrip toegepast. Houd er rekening mee dat deze hoekstrippen wel kostenverhogend werken. De prijs per vierkante meter van het ontwerp of het project wordt vooral bepaald door de hoeveelheid gevelonderbrekingen.

 

Bekijk ons assortiment

 

Het totale assortiment van Daas Baksteen is leverbaar in steenstrips, leverbaar als losse steenstrip of in combinatie met het Daas ID Wall systeem met verzekerde garantie!

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief