Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Strengpersstenen

 

Bekijk het assortiment


Vele mogelijkheden

 

De strengpersstenen worden geproduceerd op ons bedrijf "De Nijverheid" te Zeddam. Wij leveren verschillende strengpersstenen. Neem het Zeddammertje met z'n unieke formaat van 240 x 65 x 50. Dankzij hun opvallend smalle formaat geven zij meer ruimte aan de luchtspouw. Ideaal voor na-isolatie of voor het bouwen van een nieuwe muur op bestaande fundering. Of wat dacht u van het Azewijns formaat van 240 x 90 x 50. De grote maatvastheid van deze stenen biedt unieke mogelijkheden in de verwerking. Lijmwerk, dunbedverwerking en stootvoegloos metselwerk om met een iets terugliggende lintvoeg een prachtige horizontale belijning te accentueren: het kan allemaal.

 

Mag het wat ruwer of bonkiger?

 

Een strengperssteen hoeft tegenwoordig helemaal niet meer zo strak te ogen. Door de achterzijde of "fusskant" te gebruiken lijkt de steen romantisch en doorleefd. De grote dubbel waalformaten of ClickBrick-formaten zijn de aangewezen stenen wanneer u een ruw uiterlijk wilt creëren. U heeft hierbij keuze uit ontelbare kleuren die zich in alle architectuurstijlen laten toepassen. Dankzij de Nijverheid krijgt uw ontwerpvrijheid alle ruimte!

 

Technische informatie

 

De strengpersstenen worden geleverd onder KOMO volgens BRL 1007 en voldoen aan de CE Normering. Technische specificaties voor de strengpersstenen vindt u bij de CE/DoP.

 

Cradle-to-Cradle

 

Sinds december 2010 heeft Daas Baksteen voor haar strengpersstenen het Cradle-to-Cradle certificaat van de Environmental Protection and Encouragement Agency gekregen. Dit certificaat wordt alleen uitgereikt aan producten die natuurlijk worden afgebroken of voortdurend in het industriële proces kunnen worden hergebruikt.

 

Bekijk ons assortiment

 

Ons standaardprogramma bestaat uit zo’n 40 soorten strengpersstenen. Strengpersstenen zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren geel, grijs, mangaan, oranje, paars, rood, wit en zwart. Kies de gewenste steen voor meer informatie en beeldmateriaal. Naast dit standaardassortiment leiden nieuwe trends en bewegingen in de architectuur regelmatig tot de introductie van nieuwe sorteringen. 

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief