Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Wasserstrichstenen

 

Bekijk het assortiment


PUUR EN KLEURRIJK

 

De Wasserstrichstenen worden geproduceerd op ons bedrijf "De Volharding" te Zeddam.  Wij leveren deze bakstenen in verschillende formaten.

Door bezanden van vormbakken achterwege te laten en de bakken alleen met water schoon te spoelen ontstaat de zogenaamde Wasserstrichsteen. Deze heeft een gladder oppervlak dan een gewone machinale handvormsteen en een door het water 'gestreken' oppervlaktestructuur. 

 

De Wasserstrichsteen wordt door architecten en door de markt gekarakteriseerd als een eerlijke steen omdat de kleur van de strek gelijk is aan de scherf  van de steen. Dit maakt de kleurintensiteit van de Wasserstrichsteen sterker. De kleurenbeleving in de gevel blijft hierdoor 100% gewaarborgd. Andere stenen kunnen dit door bezanding deels verliezen. Door het ontbreken van de bezanding zijn het met name de genuanceerde sorteringen waarbij iedere kleur zich in de scherf toont en waardoor, zelfs bij de meest bonte sorteringen, een dermate rijk kleurenspel ontstaat en het totaal beeld toch rustig en natuurlijk oogt.

 

Technische informatie

 

Al onze wasserstrichstenen worden geleverd onder KOMO volgens BRL 1007 en voldoen aan de CE Normering. Technische specificaties voor de wasserstrichstenen vindt u bij de CE/DoP.

 

Cradle-to-Cradle

 

Daas Baksteen heeft voor haar Wasserstrichstenen het Cradle-to-Cradle certificaat van de Environmental Protection and Encouragement Agency (EPEA) gekregen. Dit certificaat wordt alleen uitgereikt aan producten die natuurlijk worden afgebroken of voortdurend in het industriële proces kunnen worden hergebruikt. Daas Baksteen is de eerste producent van grofkeramische bouwmaterialen die dit certificaat aan haar producten mag toevoegen.

 

Bekijk ons assortiment

 

Kies de gewenste steen voor meer informatie en beeldmateriaal. Wasserstrichstenen zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren geel, grijs, mangaan, oranje, rood, wit en zwart. Afwijkende sorteringen zijn uiteraard bespreekbaar. Bekijk het assortiment voor een compleet overzicht van de mogelijkheden met wasserstrichstenen.

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief