Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

ClickBrick®

 

Bekijk het assortiment


Exact op maat

 

De ClickBrick® bakstenen worden geproduceerd in het productiebedrijf in Zeddam. Deze speciale strengpersstenen worden nadien op maat gefreesd en zijn daardoor exact van vorm en maat. De tolerantie op de maten is zelfs minder dan 0,1 mm, waardoor geen verloop in de gevel zal ontstaan.

 

Duurzaam

 

ClickBrick® is duurzaam en de enige baksteen met retourgarantie. Ook is ClickBrick® op vele manieren toepasbaar en onder alle weersomstandigheden te verwerken.

 

Cradle-to-Cradle

 

Daas Baksteen heeft als eerste productiebedrijf voor bouwmaterialen in Nederland het Cradle-to-Cradle certificaat van de Environmental Protection and Encouragement Agency (EPEA) gekregen. Dit certificaat wordt alleen uitgereikt aan producten die natuurlijk worden afgebroken of voortdurend in het industriële proces kunnen worden hergebruikt. Daas Baksteen is de eerste producent van grofkeramische gevelmaterialen die dit certificaat aan haar producten mag toevoegen.

 

Bekijk ons assortiment

 

Kies de gewenste steen voor meer informatie en beeldmateriaal. ClickBrick bakstenen zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren geel, bruin, grijs, groen, oranje, rood, wit en zwart. Afwijkende sorteringen zijn uiteraard bespreekbaar. Bekijk het assortiment voor een compleet overzicht van de mogelijkheden met ClickBrick.

Daas ClickBrick®
De Daas ClickBrick® is een revolutie in baksteenarchitectuur met de bewezen kwaliteit van Daas Baksteen en getest door TNO Bouw. Dit nieuwe droogstapelsysteem levert aan de ene kant een mooi strak, kleurintensief en puur gevelbeeld op en is aan de andere kant snel en gemakkelijk te verwerken. Zónder de zeldzame en dure vakkennis van metselen, verlijmen of monteren.

Deze unieke combinatie van vorm en functie maakt van de Daas ClickBrick® de makkelijkste steen voor het mooiste gevelbeeld!

Download hier de nieuwe technische documentatie of vraag deze documentatie aan door hier het reactieformulier in te vullen.


Gevelbeeld
Esthetisch gezien is het belangrijkste verschil tussen gemetselde of verlijmde bakstenen en de Daas ClickBrick® het percentage van het muuroppervlak dat uit voegen bestaat. Bij de Daas ClickBrick® is er slechts sprake van een minimale schaduw- of schijnvoeg, waardoor een even exclusief als kleurintensief gevelbeeld ontstaat. De pure kleur, vorm en structuur van de muurvlakken komen zo optimaal tot hun recht, zónder storende voegen. Een nieuwe uitdaging voor elke architect om deze unieke gevelbekleding in zijn of haar ontwerp te verwerken.

 

Verwerking
Het verwerken van de Daas ClickBrick® vereist geen vaktechnische kennis. Een groot voordeel ten opzichte van metselen of verlijmen gezien de schaarste aan vakmensen. Ook specifiek gereedschap of extra behandelingen zijn bij dit schone en droge droogstapelsysteem niet nodig. De Daas ClickBrick® wordt simpelweg gestapeld en met een rubberhamer vastgezet, waarbij de bijbehorende RVS clips zorgen voor de solide verbinding tussen de bakstenen. Het aantal en de plaats van de speciale spouwankers wijkt niet af van die van traditioneel metselwerk. En ook het aanbrengen van dilatatievoegen, kozijnaansluitingen en hoekoplossingen is geen probleem. Daarnaast kan de steiger direct na het stapelen worden verwijderd. Op deze manier kan met de Daas ClickBrick® sneller worden gebouwd in vergelijking tot metselen of verlijmen! Bovendien is door het ontbreken van mortel en vocht een blijvend goed resultaat verzekerd.


Prijs-Kwaliteit
Een architect is altijd op zoek naar nieuwe materialen waarmee hij of zij een opvallende en esthetische uitstraling kan creëren. Echter, zeker in deze onzekere tijden, moet ook rekening worden gehouden met de kosten wat betreft materiaalgebruik, verwerking, duurzaamheid en onderhoud. Daas ClickBrick® is ontwikkeld om de architect optimaal te laten profiteren van de unieke meerwaarde wat betreft esthetische kwaliteiten en kostentechnische voordelen in de verwerking. Daarnaast is deze gevelbekleding onderhoudsarm door het ontbreken van voegen. Immers deze voegen veroorzaken veelal de technische en visuele veroudering van de gevel, met de daarbij behorende kosten.


Sorteringen
Daas Baksteen staat al vele jaren voor baksteen naar uw smaak en natuurlijk geldt dit ook voor de Daas ClickBrick®. Inmiddels is er al een breed scala aan sorteringen leverbaar in verschillende kleuren en texturen. U ziet deze sorteringen hierbij afgebeeld. Bovendien blijft Daas Baksteen in de toekomst voortdurend inspelen op uw individuele wensen. Alle mogelijke kleuren, structuren en oppervlaktebewerkingen; ook de Daas ClickBrick® bakken wij vanzelfsprekend precies volgens uw wensenlijstje. Zodat u altijd de unieke baksteen krijgt die u in gedachten had. Met als eindresultaat een strakke, ultramoderne en kleurintensieve uitstraling van uw project.


Duurzaam bouwen
Hergebruik van sloopafval wordt een steeds groter maatschappelijk probleem. Ook op deze ontwikkeling speelt de Daas ClickBrick® optimaal in. Hét grote voordeel van dit droogstapelsysteem ten opzichte van gemetselde of verlijmde gevelbekleding is het feit dat de bakstenen in zijn geheel hergebruikt kunnen worden! De constructie kan namelijk snel en gemakkelijk worden afgebroken en weer opgebouwd, waarbij het afval beperkt blijft tot de eventueel beschadigde bakstenen. Kortom, met de Daas ClickBrick® wordt duurzaam bouwen, afbreken én hergebruiken voor het eerst mogelijk, waardoor het uitstekend past binnen het IFD - programma (Industrieel, Flexibel en Demontabel bouwen).


Informatie
Wilt u meer informatie over het revolutionaire Daas ClickBrick® droogstapelsysteem ontvangen, vul dan hier het contactformulier in.

Wilt U meer weten over technische informatie van de ClickBrick

open dan het PDF document: Technische informatie PDF

 

Of bekijk de film:

 

 

Voor werkomschrijving open dan het PDF document Uitvoeringsbrochure (PDF)

 

Voor standaard ClickBrick details zie onderstaande PDF documenten: 

Voorblad standaard detaillering

Massieve steenachtige achterconstructie

Massieve steenachtige achterconstructie, met diepe negge

Houten achterconstructie

Stalen achterconstructie

Horizontale ClickBrick details

Details ClickBrick in water

Details ClickBrick met geveldrager

 

Deze details zijn ook op te vragen bij daas baksteen in DWG files.

 

Om PDF documenten te bekijken en te printen, heeft u de Acrobat Reader van Adobe nodig. Klik op de link om de Acrobat Reader te downloaden: Download

 

Wilt u meer weten over technische informatie van de ClickBrick Binair open dan onderstaande PDF documenten.

 

ClickBrick Binair blokken verband

 

ClickBrick Binair lijnen verband

 

ClickBrick Binair standaard

 

ClickBrick Binair vrij verband

 

 

Deze details zijn ook op te vragen bij daas baksteen in DWG files.

Een nauwe samenwerking met architecten wordt steeds belangrijker bij het ontwikkelen van nieuwe gevelsystemen.
 
Het ClickBrick systeem is een innovatief gevelsysteem waarmee al vele projecten zijn gerealiseerd.
Download de  brochure voor een overzicht van diverse mooie projecten.

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief