Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Daas ID wall

 

Bekijk het assortiment


Vele voordelen

 

Bij renovatie- en nieuwbouwprojecten wordt steeds vaker gekozen voor buitengevelisolatie. Verstandig, want de voordelen zijn evident. Daas ID Wall maakt de keuze vanzelfsprekend.

 

Daas ID Wall is een thermisch buitengevelisolatiesysteem, afgewerkt met baksteenstrips. De innovatieve isolatie wordt voorzien van een speciaal ontwikkelde grafiet EPS-plaat, die in de fabriek al is voorzien van een stucwapeningsnet. Door de plaat af te werken met een cementcachering ontstaat een ademende en tegelijk waterkerende laag, die ervoor zorgt dat vocht niet kan doordringen in de constructie. Bij veel andere systemen is dit wel het geval.

 

De cacheerlaag zorgt ook voor maximale hechting van de baksteenstrips, die een esthetisch fraaie gevel garanderen. Het resultaat is een duurzaam geïsoleerde bakstenen gevel.

 

EENVOUDIG AAN TE BRENGEN

 

Daas ID Wall wordt tegen een achterconstructie gelijmd en vervolgens mechanisch bevestigd. De aansluitingsnaden zijn verjongd en worden volledig vlak afgestreken met dezelfde mortel als waarmee de baksteenstrips worden geplaatst. Na verlijming van deze baksteenstrips wordt de gevel gevoegd. Dankzij het lichte gewicht kan Daas ID Wall probleemloos op de bestaande fundatie worden geplaatst. Kostbaar en tijdrovend funderingswerk is daarom niet nodig!

 

100% ONTWERPVRIJHEID

 

Daas ID Wall biedt volledige vrijheid in de keuze van metselverbanden en steenformaten. Ideaal dus voor een aantrekkelijk gebouwontwerp en inpassing in het aanwezige straatbeeld. Bij bestaande bebouwing is een natuurlijke maatvoering mogelijk met een optisch gelijke verhouding van borstweringen, kozijnaansluitingen en lagenverdelingen ten opzichte van traditioneel metselwerk.  

 

HET RESULTAAT

  • Volledige ontwerpvrijheid voor de architect
  • Extra montagegemak voor de aannemer
  • De meest duurzame isolatieoplossing voor de gebouweigenaar
  • Geen overlast bij renovatie, dus geen wisselwoning nodig
  • Optimaal comfort én een lagere energienota voor bewoners

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief