naltrexone buy

buy naltrexone online canada cillo.it buy low dose naltrexone online

naltrexone buy uk

buy naltrexone 3mg

Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

BuildinG, innovatiecentrum voor bouw & infra

 

Building 3

BuildinG is hét kennis- en innovatiecentrum voor toekomstbestendig bouwen.

 

In BuildinG komen ondernemers, onderzoekers en overheden samen om nieuwe producten te testen en te ontwikkelen die in Noord-Groningen en daarbuiten gebruikt kunnen worden. Aardbevingsbestendig, levensloopbestendig en energiezuinig.

10 April was de officiële kick-off van het TKI programma bij BuildinG waarmee middels proeven op de triltafel gewerkt wordt aan een testmethode en beoordelingskader voor herstel- en versterkingsmaatregelen.

TNO ontwikkelde deze testmethode en het beoordelingskader niet alleen, maar werkt hierbij samen met (veelal) lokale bedrijven en partners.

Ook Daas Baksteen laat haar innovatieve producten en systemen beproeven op de triltafel en zijn daarmee koploper in de sector.

Via de netwerken van TNO, BuildinG en EPI-kenniscentrum wordt de opgedane kennis geborgd en breed beschikbaar gemaakt voor het bedrijfsleven en het onderwijs. Het project wordt ondersteund vanuit het Topconsortium voor Kennis en Innovatie (TKI) Deltatechnologie.

 

Building 1Recent toonden ook de koning en de koningin interesse in de mini triltafel die speciaal voor Koningsdag was geplaatst op de Grote Markt in Groningen.

 

De testhal van BuildinG is geopend op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Tijdens testdagen en bijzondere events is de hal niet toegankelijk voor bezoek.

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief