naltrexone buy

buy naltrexone online canada cillo.it buy low dose naltrexone online

naltrexone buy uk

buy naltrexone 3mg

Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Dueco prefab elementen

 

Amsterdamschool2Terwijl vele bouwprojecten eind vorig jaar vanwege de barre weersomstandigheden stillagen, verrees in 14 dagen tijd een schitterende gevel om de

Amsterdamfoto1Islamitische basisschool IBS AS- Siddieq in stadsgebied Nieuwendam te Amsterdam. Architectenbureau GAJ – VBW heeft samen met Daas Baksteen en Elski een prachtig ontwerp in de buitengevel gepresenteerd waarbij oud en nieuw zijn samengesmolten in één totaalplan.  

 

Het ontwerp bestaat uit een combinatie van rode Dueco panelen in panels en rock, zowel horizontaal als verticaal verwerkt. Daarnaast zijn er hoekoplossingen in vierkante kaderlijsten ontwikkeld die de elementen verbinden.  In het hart van de panelen worden structuur tegels in grijs/wit tinten geplaatst, zodat de gevel naadloos past in de omgeving en een eigenzinnige uitstraling heeft. 

 

SchoolAmsterdam3

In de engineering heeft hoofdaannemer Badhoeve Bouw een uitdaging om de gevels binnen het gestelde budget uit te voeren. De samenwerking van Daas Baksteen met de firma Elski in Doetinchem gaf de mogelijkheid deze buitengevel geheel als Prefab elementen aan te bieden. De borderellen zijn 

omgezet naar panelen waarbij er voor is gekozen om de vullende tegelpanelen later in het werk aan te brengen. De vlakken zijn gebruikt om de elementen te verankeren aan het binnenblad. De vrijstaande elementen hebben door een hoekoplossing de benodigde stijfheid kunnen bereiken. 

SchoolAmsterdam4

De niet te voorziene weersomstandigheden eind 2017 gaven geen problemen. Ondanks veel regen sneeuw, vorst en winterweer werd de gevel in ruim 14 dagen afgeleverd.

 

Een Circulaire gevel, C2C Gecertificeerd van slecht 65 mm en een gewicht van nog geen 100 kg per m2 zal als het aan alle betrokken partijen ligt, nog veel vaker worden toegepast.  

 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief