naltrexone buy

buy naltrexone online canada cillo.it buy low dose naltrexone online

naltrexone buy uk

buy naltrexone 3mg

Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Mix van de maand april

 

Mix vd mnd, Velp_1Mix van de maand, 80 woningen Kolplein Velp

Hier wil iedereen wonen.

 

Bij het maken van de foto’s voor dit nieuwsbrief-item werd onze fotograaf aangesproken door één van de bewoners met de vraag:  “wat moet dat met die foto’s?” . Na uitleg en overtuiging van onze goede bedoelingen  veranderde de toon en het gesprek. Volgens deze trotse bewoner die al jaar en dag aan de Thorbeckestraat woont, zijn niet alleen de bewoners, maar ook de bezoekers enthousiast en klinkt het:  ‘Iedereen zou hier wel willen wonen!”

Mix vd mnd apr_3Een dikke pluim voor de architect Hugo Lenselink van architectenbureau ARX  uit Hengelo Gelderland.  Naast een goed ontwerp is een  goede uitvoering vereist om tot een dergelijk sprankelend project te komen. Bouwcombinatie Optimum Plus en een samenwerking van Bouwbedrijf Klomps uit Dinxperlo en Van Campen Bouwgroep uit Zelhem hebben een schitterend visitekaartje afgegeven.  Onder druk van tijd door de tijdelijke verhuizing van een deel van de bewoners is een niet standaard project gerealiseerd met een grote verscheidenheid aan woningtypen en details.  Een nieuwe wijk met een krachtige uitstraling maar bovenal passend in de bestaande omgeving met een warm en dorps karakter. De gemeente Rheden en Vivare houden zich, in samenwerking met het  Wijkplatform Velp Zuid, de komende tien tot vijftien jaar bezig met de wijkvernieuwing van Velp Zuid. Het gaat om beter wonen, werken en samenleven in de wijk van straks. Kijk eens op www.velpzuidstraks.nl 

 

Mix vd mnd apr_4De mix van de maand is samengesteld uit 30% Storvik en 70% Nedsted in waalformaat.  Het kleurenpallet van zacht oranje tot aan zwart/bruin  geeft een beeld van de vroegere Veld- en Ringovens. Onder in de ovens het oranje boerengrauw vervolgens gevelgrauw, grauw en boven in de oven de stenen die de hoogste tempratuur hebben gehad;  de klinkertjes.  Dit doorleefde beeld geeft een oud karakter wat de steenkeuze zo goed heeft gedaan in de bestaande woningen en gebouwen. Het afwisselde metselwerk in de gevels laten zelfs details met staand verband zien, maar ook met koppenverband en penanten van de net iets donkere tint van de Mandal Multi volmaken de harmonie. Naast dat onze producten uiteraard C2C gecertificeerd zijn en voorzien van een Material Health Certificate, is er ook aan de flora en fauna gedacht, en duurzaamheid ook werkelijk toegepast en direct zichtbaar.

Mix vd mnd_5Een fraaie gemetselde bank op het Kolplein verwijst met een tweetal gedenktegels aan de gevallenen tijdens WO II en aan de nieuwbouw en wijkontwikkeling van Velp Zuid. Velp aan de voet van de Posbank is nog weer een parel rijker; het bezoeken waard!

 

Mix vd maand april_2Sortering            : mix Nedsted 70%, Storvik 30%

Architect             : ARX architecten Hengelo Gld. Hugo Lenselink

Aannemer          : Kloms Bouwbedrijf  uit Dinxperlo en Van Campen Bouwgroep uit Zelhem.

 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief