naltrexone buy

buy naltrexone online canada cillo.it buy low dose naltrexone online

naltrexone buy uk

buy naltrexone 3mg

Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Project van de maand mei

 

Project van de maand_4IKC te Doetinchem

 

 

Het IKC biedt onderdak aan een gefuseerde basisschool, geïntegreerde kinderopvang, een wijkcentrum, werk- en spreekruimten voor de buurtcoaches en het wijkgroenbedrijf. Het gebouw is gesitueerd direct naast de bestaande sporthal cq. zwembad Rozengaarde in Doetinchem-Noord.

 

 

RoosRos architecten heeft een herkenbaar, krachtig en modulair gebouw ontworpen dat goed aansluit bij de opgestelde kaders. Het past in de omgeving en anticipeert op de schaal en de maat van het kind. De gevels zijn opgetrokken uit een lichtkleurige steen. 

Project van de maand_2Door het ‘vervlechten’ van de metselwerkvlakken ontstaat een prettig ritme. De kozijnen - met open en gesloten delen – zorgen voor een ingetogen dynamiek.

 

 

Het Integraal Kindcentrum is toekomstbestendig en flexibel qua opzet. De constructie en de gevel zijn gescheiden. Project van de maand_3Op initiatief van Klaassen Bouwmaatschappij is de gevel opgetrokken uit prefab elementen die er bij de verwachte in- of uitbreiding afgehaald en 100% hergebruikt kunnen worden.

 

Het interieur van het gebouw is licht en ruimtelijk. De verschillende gebruikers zijn gesitueerd rondom een 'hart' dat open en transparant is vormgegeven. De heldere structuur draagt bij aan een goede functionaliteit, overzichtelijkheid en sociale veiligheid. Er wordt een rijke leer- en werkomgeving gecreëerd.

 

 

 

 

 

Architect                             : RoosRos architecten Oud-Beijerland

Aannemer                          : Klaassen Bouwmaatschappij Dinxperlo

Sortering                             : Sussex multi steenstrips.

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief