Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Cradle-to-Cradle

 

Duurzame oplossingen

 

Daas Baksteen werkt sinds december 2010 samen met onderzoeks- en adviesgroep EPEA om producten en productieprocessen op basis van ‘Cradle-to-Cradle’ principes toekomstbestendig te maken. Met dit concept worden veilige en gezonde materialen op een slimme manier ingezet voor nieuwe en hoogwaardige toepassingen.

 

Al jaren gecertificeerd

 

Al sinds december 2010 is het totale assortiment gevelstenen van Daas Baksteen, Daas ClickBrick en Daas DuecoBrick C2C gecertificeerd. Het blijven investeren en ontwikkelen van onze producten heeft er toe geleid dat de voorheen Basic gecertificeerde producten nu het predicaat Brons hebben ontvangen en ClickBrick weer het predicaat Zilver mag dragen.

 

innovatieve mogelijkheden

 

De circulaire economie krijgt een vaste plaats in onze samenleving, eigendomsvoorbehoud van producten, leasing van materialen en retourgaranties zijn praktijk aan het worden. Deze begrippen worden voor de volgende generatie standaard. Het retourneren van stenen op werken waar de levensduur is verstreken of een functieverandering heeft plaatsgevonden, komt anno 2016 voor. Het geven van een tweede leven aan deze stenen ook. Voor velen nog ondenkbaar, maar door enkelen al bewezen!

 

Opschaling van Cradle-to-Cradle

 

EPEA, die als keurende instantie de certificaten uitreikt, moedigt met de opschaling van de C2C labels de ambities in ons circulaire bestaan nog meer aan. De totale screening en beproeving die nodig zijn voor de certificering hebben dit jaar voor het eerst een "Material Health" paspoort opgeleverd. Hier worden scores gehaald van Zilver voor metselstenen en DuecoBrick en Goud voor ons droogstapel ClickBrick systeem.

 

Samen staan we sterk

 

Daas Baksteen is één van de founders van de C2C Bouwgroep die met negen C2C gecertificeerde partners uit de bouwkolom in 2015 is opgericht. Een energieke groep van fabrikanten en C2C vaandeldragers die kennis en informatie uitwisselen en de circulaire economie willen aanmoedigen.

 

Afval als grondstof

 

In 2016 zal tussen deze partners een "Waste Database" worden opgericht. Hierin worden de mogelijkheden van afval als toekomstig grondstof onderzocht. De puntenwaardering die C2C gecertificeerde producten krijgen in duurzaamheid zoals BREEAM, zijn een extra stimulans om bij te willen dragen aan een gezondere en betere wereld.

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief