Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

FAQ

 

Daas Baksteen helpt u graag bij uw vragen. De veelgestelde vragen vindt u op deze pagina. Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer +31 (0)314 - 65 16 44 of via info@daasbaksteen.nl.

Zijn er brochures van ClickBrick?

Het ClickBrick systeem is een innovatief gevelsysteem waarmee al vele projecten zijn gerealiseerd.
De ClickBrick brochures hiervan kunt u hier terugvinden. 

Waar kan ik meer vinden over jullie milieubeleid?

Binnen Daas Baksteen zijn wij continu bewust bezig met het milieu. Wilt u meer weten over ons milieubeleid bekijk dan onze pagina: Milieu & Wetgeving

Welke soorten gevelsystemen bestaan er?

Daas Baksteen beschikt over 3 soorten gevelsystemen

 

Hebben jullie ook inspiratie voor gevelkunst?

Ja, klik hier voor alle projecten van het type bijzonder metselwerk

Verkopen jullie ook aan particulieren?

Daas Baksteen levert haar producten uitsluitend via de professionele verkoopkanalen. Particulieren worden voor aanvullende informatie verzocht om contact op te nemen met de professionele handelaar in bouwmaterialen.

Hoeveel bakstenen heb ik nodig per m2?

Het benodigde aantal stenen wordt bepaald door de afmeting van de toegepaste stenen en voeg.

Hoe bepaal ik de geschikte voegkleur?

Een voeg is voor 22-25% onderdeel van een gemetselde gevel en heeft dus veel invloed op het totaalbeeld. Een handige tool voor het bepalen van de juiste voeg is onze texturengenerator. U kunt door renderen een goed beeld creëren van de gevel. 

Hoe worden bakstenen van Daas Baksteen gemaakt?

Al onze bakstenen worden gemaakt van gezonde natuurlijke producten in een proces van vormen, drogen en bakken.

Welke soorten bakstenen levert Daas Baksteen?

Daas Baksteen levert handvorm-, vormbak-, strengpers- en wasserstrichstenen voor gevels. Voor straatstenen levert Daas Baksteen strengpersstenen.

Welke formaten bakstenen levert Daas Baksteen?

Wij hebben de volgende formaten bakstenen: waalformaat – dikformaat – dubbel waalformaat – hilversumsformaat/langformaat – engelsformaat – bundes normaalformaat – bundes dunformaat – clickbrickformaat – zeddamsformaat – azewijnsformaat – spaarformaat.

Welke kleuren bakstenen levert Daas Baksteen?

Wij leveren bakstenen in vele kleuren. Voor het bepalen van de kleur worden altijd schone kleur- grond- en hulpstoffen toegepast.

Kan ik bakstenen hergebruiken?

Daas ClickBrick is een droogstapelsysteem waarbij de bakstenen in zijn geheel hergebruikt kunnen worden. De constructie kan snel en eenvoudig worden afgebroken en weer opgebouwd, waarbij het afval beperkt blijft tot de eventueel beschadigde bakstenen. Het Daas ClickBrick systeem heeft van EPEA het C2C zilver certificaat ontvangen. 

Wat zijn geperforeerde bakstenen?

Al onze strengpersstenen zijn geperforeerd. Deze stenen worden geperst met vacuüm en hebben derhalve een hoge mate van scherfdichtheid. De perforatie maakt het mogelijk om de stenen, met restwarmte van de oven, beter te kunnen drogen. 

Welke stenen zijn geschikt voor binnenmuren?

Al onze stenen zijn geschikt voor binnenmuren. 

Welke stenen zijn geschikt voor buitenmuren?

Al onze stenen zijn geschikt voor buitenmuren en zelfs voor water- en kadewerk onder de hoogste vorstgarantie.

Wat zijn de standaardafmetingen van bakstenen?

In Nederland is de standaardafmeting Waalformaat. Let op: de afmeting van waalformaat kan per fabriek verschillen.

Levert Daas Baksteen geglazuurde gevelstenen?

Ja, deze kunnen wij leveren. Een klein deel produceren we zelf. Verder is iedere gewenste kleur te leveren door samenwerking met toonaangevende glazuurfabrikanten in Nederland.

Wat is ClickBrick?

Daas ClickBrick is een droogstapelsysteem. De Daas ClickBrick wordt simpelweg gestapeld en met een rubberhamer vastgezet, waarbij de bijbehorende RVS clips zorgen voor de solide verbinding tussen de bakstenen. Het aantal en de plaats van de speciale spouwankers wijkt niet af van die van traditioneel metselwerk. Door het ontbreken van mortel en vocht is een blijvend goed resultaat verzekerd. De toepassing van ClickBrick stenen levert BREEAM punten op. BREEAM punten worden gebruikt voor het beoordelen van duurzaamheidsprestaties van gebouwen. 

Leveren jullie ook bakstenen op maat?

Bij Daas Baksteen is op bijna iedere vraag een passend antwoord. Wij zijn een “boutique-fabrikant” die veelal project-specifieke sorteringen en of vormstenen produceert. Voor dit maatwerk is wel een minimale productie- grootte van toepassing. Maar bovenal zijn wij ook duidelijk als een aanvraag niet passend is binnen de productiemogelijkheden van Daas Baksteen.

Kan ik samples aanvragen van jullie bakstenen?

Daas Baksteen levert haar producten uitsluitend via de professionele verkoopkanalen. Particulieren worden voor aanvullende informatie verzocht om contact op te nemen met de professionele handelaar in bouwmaterialen.

Kan ik brochures bestellen van Daas Baksteen?

Op onze website is het mogelijk om brochures van al onze productgroepen te bekijken. Daas Baksteen levert haar producten uitsluitend via de professionele verkoopkanalen. Particulieren worden voor aanvullende informatie verzocht om contact op te nemen met de professionele handelaar in bouwmaterialen.

Hoe kan ik bakstenen bestellen?

Daas Baksteen levert haar producten uitsluitend via de professionele verkoopkanalen. Particulieren worden verzocht om contact op te nemen met de professionele handelaar in bouwmaterialen.

Zijn de bakstenen milieuvriendelijk geproduceerd?

Sinds 2010 is het totale assortiment gevelstenen en straatbakstenen van Daas Baksteen C2C gecertificeerd. Daas Baksteen is de eerste producent van grofkeramische gevelmaterialen die dit certificaat aan al haar producten mag toevoegen. Duurzame productie voor duurzame producten. Tevens hebben al onze producten het Material Health Certificat in Silver en Gold. Een garantie voor toxisch vrije gezonde materialen.

Voldoen de bakstenen aan de wettelijke normering?

Alle baksteen van Daas Baksteen voldoen aan de Europese productnorm NEN-EN 771-1 ‘voorschriften voor metselstenen’. Het KOMO-certificaat geeft de afnemer zekerheid over de kwaliteitseisen die aan een sortering worden gesteld.

Welke gevelstenen worden niet wit?

De gevelstenen van Daas Baksteen worden voorzien van de Daas D-Coat. Een “jas” die de stenen direct na het verlaten van de oven wordt aangetrokken.

 

Al meer dan 30 jaar is dit de bewezen remedie tegen witte uitslag maar ook tegen ontsierende vergrauwing van gevels op lange termijn. Met de afstemming van de juiste mortel en verwerking kunt u hiermee uitslag voorkomen.

Wat betekent doorstrijken of pointmasteren?

Doorstrijken of pointmasteren zijn verwerkingsmethoden waarbij de metselmortel tevens als voegmortel dient en de gevel in één keer wordt afgewerkt. Voornamelijk in de grotere projecten zie je dat deze “één-toer” metseltechniek het traditionele na-voegen bijna geheel heeft vervangen. Hierdoor ontstaat een onderhoudsvrije homogene gevel met een hoge voeghardheidsklasse en minder kans op ontsierende witte uitslag. 

Moet ik stenen uit meerdere pakketten verwerken?

Ondanks dat er bij Daas Baksteen machines staan om iedere sortering die de oven heeft verlaten goed door elkaar te mengen, verdient het, indien mogelijk, altijd aanbeveling om de stenen diagonaal uit meerdere pallets af te stapelen en te mengen. Hierdoor ontstaat een homogene gevel, vrij van nestvorming.

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief