Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Over Daas

 

Onze productielocaties

 

Daas Baksteen is een zelfstandig onafhankelijk bedrijf dat al sinds 1890 stenen maakt. Onze gevel- en straatstenen worden op drie fabrieken geproduceerd: De Nijverheid en De Volharding in Zeddam en De Vlijt in Winterswijk. Op deze goed geoutilleerde productielocaties worden aan de hand van de nieuwste technieken Handvorm, Revito vormbak, Wasserstrichstenen en Strengpersstenen geproduceerd.

 

BREED ASSORTIMENT

 

U heeft keuze uit een van de vele basisselecties van Daas Baksteen. U kunt ook uw eigen mix laten samenstellen waarmee u op een bijzondere esthetische wijze de gevel tot zijn recht laat komen. Met onze unieke online tool: De texturengenerator kunt u zelf een gevel creëren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit voegkleuren, voegtypen en metselverbanden en eventueel stenen mixen tot maximaal 5 sorteringen in een verhouding zoals u wenst.  Daas Baksteen biedt iedere architect een bron van inspiratie. Met het uitgebreide assortiment bakstenen is elke creatieve oplossing mogelijk. Door continue het oor te luister te leggen in de markt worden de gesignaleerde behoeftes vertaald in telkens nieuwe assortimenten in structuur, formaat en kleur. 

 

Gevelbekleding zónder metselen: Daas ClickBrick®

 

Maak kennis met een uniek gepatenteerd droogstapel-systeem: Daas ClickBrick®. Deze, door TNO Bouw geteste baksteen, levert aan de ene kant een strak en kleurintensief gevelbeeld op en is aan de andere kant snel en gemakkelijk te verwerken. Zónder de zo langzamerhand zeldzame vakkennis van metselen, verlijmen of monteren. Daas ClickBrick® is het toppunt van duurzaam bouwen: levering met retourgarantie onderstreept het C2C-principe. Niet voor niets is Daas Baksteen de eerste EPEA gecertificeerde keramische gevelspecialist.

 

KWALITEIT ALS GARANTIE

 

De kwaliteit van onze bakstenen wordt continue getest middels beproevingen door TCKI/KIWA. Ook de verregaande mechanisatie geeft u de garantie voor een constant hoogwaardig eindproduct. De stenen van Daas Baksteen voldoen aan de CE-richtlijnen.

 

 

 

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief