Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

DuecoBrick

 

Bekijk het assortiment


Bespaar met DuecoBrick

 

De DuecoBrick wordt geproduceerd op ons bedrijf "De Nijverheid" te Zeddam. Door de inventieve perforatie en de grote afmeting van de steen wordt, in samenhang met een buitenbladmaat van 7 centimeter, een besparing van meer dan 55% ten opzichte van traditioneel metselwerk bereikt.

 

Architectonisch aantrekkelijk

 

DuecoBrick beantwoordt aan de vraag uit de hedendaagse architectuur naar een gevelbekleding met strakke, horizontale belijning. DuecoPanel en DuecoRock voegen hier hun natuursteenachtige karakter aan toe en zorgen voor een pure en massieve uitstraling.

 

Blijvend mooi

 

De verwerking van DuecoPanel en DuecoRock met open stootvoegen zorgt voor een sterk ventilerende gevel. Dankzij deze eigenschappen blijft de gevel droog en fris en krijgt vervuiling, ondanks het ruwe oppervlak, geen enkele kans.

 

Optimaal materiaalgebruik

 

DuecoBrick wordt stootvoegloos in vrijverband gemetseld, waardoor er weinig materiaalverlies is. Naast een gemakkelijke verwerking geeft DuecoBrick bovenal een eeuwig stralende monolithische gevel!

 

Drukvast

 

Dit duurzame gevelsysteem is ontwikkeld op basis van de meest edele kleisoorten. Hiermee wordt ondanks de geringe wanddikte toch een bijzonder hoge drukvastheid gerealiseerd.

 

Vorstbestendig

 

Zowel DuecoPanel als DuecoRock zijn zeer goed bestand tegen vorst. De lage wateropname, hoge drukvastheid en geringe maattolerantie maken dit product geschikt om zelfs vanuit het water toe te passen. Bij vorstproeven onder volledige waterbelasting scoren deze stenen vorstklasse F2-D.

 

De DuecoPanel wordt geleverd in lengtes van 30, 40 en 50 cm. Hoogte 20 cm.

Dueco_panel_1.jpg

 

De DuecoRock wordt geleverd in lengtes van 30,40 en 50 cm. Hoogte 10 cm.

Dueco_rock_1.jpg

 

 

Modern bouwen vraagt om duurzame ecologische gevels. Download de brochure voor een overzicht van diverse mooie projecten.

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief